Wat je moet weten over sneakersokken

Sneakersokken zijn onmisbaar! En dat geldt zeker in de zomer! Vaak hebben ze een badstofzool, wat heel comfortabel aanvoelt. Je draagt ze bijvoorbeeld bij een paar sneakers of als je gewoon even geen zin hebt in een paar hogere sokken. Op het internet en in de gemiddelde winkelstraat vind je een groot aanbod sneakersokken. Zie bijvoorbeeld dit overweldigende aanbod mannen / heren sneaker sokken van Hemdvoorhem.nl. Sneakersokken worden ook wel enkelsokken genoemd. Ze zijn te koop voor heren, dames en kinderen. Ook topmerken zoals Tommy Hilfiger, Puma en Falke hebben ze in het assortiment.

Als het gaat om het dragen van sokken zijn er heel weinig vaste regels. In de eerste plaats wil je natuurlijk dat wanneer je een paar sokken draagt, je ze niet de hele tijd omhoog moet trekken (dus koop geen sokken die er slungelig uitzien of die naar beneden opstropen). Kies een specifieke lengte die goed bij je past en die ook aansluit bij het gebruik. Dus voor een 10 kilometer ren draag je vanzelfsprekend andere sokken dan bij een diner en dans. Draag vooral wat goed voelt, en vermijd het dragen van sokken met sandalen, met korte broeken of in bed.

Heren sneakersokken zijn uitermate geschikt om te dragen in lage schoenen of sportschoenen. Deze sokken komen slechts een klein stukje boven de schoen uit door de lage pasvorm. Als je dat niet mooi vindt dan heeft FALKE zelfs speciale “invisible” sneakersokken in haar collectie. Falke sneakersokken zijn sowieso de beste keuze. Deze zijn zo laag dat ze daardoor niet boven je schoen uitkomen. Deze sneakersokken hebben een prettige en langdurige pasvorm en zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stretchkatoen.